20 december – slipje De komende dagen laat ik je een paar simpele …

20 december – slipje De komende dagen laat ik je een paar eenvoudige, beproefde manieren zien om je poppen aan te trekken. Ik zal brei-instructies en enkele van mijn bezuinigingen introduceren, afhankelijk van wat je het liefste doet. Tegenwoordig krijgt de pop een eenvoudig onderbroekje. Er zijn twee instructies, eerst een klein gebreid slipje en morgen een patroon voor een genaaid slipje. Gebreide slipjes:…

Breien als een ontspannende maar tegelijkertijd creatieve hobby is usually weer verrassend gebruikelijk geworden in de wereld lorrie vandaag waar alles zich zeer snel ontwikkelt. Sobre situatie van liefhebbers vehicle een nieuwe generatie breien kan echter worden general electric? valueerd in dezelfde categorie als de situatie truck een middeleeuwse man perish in zijn kleine kamer breit om zijn bloeddruk onder controle te houden, of een kind dat leert breien op university om de hand-oogco? rdinatie te verbeteren.

Als u aan de breimode wilt voldoen, kun je het brei-avontuur beginnen dat u voor het leven zult voortzetten dankzij deze stapsgewijze ge? llustreerde vertelling pass away is voorbereid voor starters. Er zijn veel breipatronen, maar het is een beste om met lussen te beginnen. Het doel van dit breiartikel voor beginners is om para basisprincipes van breien, breien en lussen leren aan te leren.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir