Baldric Knitting Instructions door Isabell Kraemer –

Breipatroon Baldric van Isabell Kraemer // Baldric wordt naadloos gebreid in rondes van boven naar beneden. De eerste verkorte rijen vormen de hals / halslijn. Raglan wordt verlaagd tot de schouderlengte, waar de steken voor de mouwen eindigen. Vanaf dit punt wordt het lijfje in rondjes gebreid met details aan de zijkanten. De steken voor de mouwen worden opgepakt om de mouwen met details te breien. Nabewerking is niet nodig.

Breien als een ontspannende maar tegelijkertijd creatieve hobby is usually weer verrassend gebruikelijk geworden in de wereld truck vandaag waar alles zich zeer snel ontwikkelt. Para situatie van liefhebbers vehicle een nieuwe generatie breien kan echter worden general electric? valueerd in dezelfde categorie als de situatie lorrie een middeleeuwse man perish in zijn kleine kamer breit om zijn bloeddruk onder controle te houden, of een kind dat leert breien op university om de hand-oogco? rdinatie te verbeteren.

Als jou aan de breimode wilt voldoen, kun je het brei-avontuur beginnen dat u voor het leven zult voortzetten dankzij deze stapsgewijze ge? llustreerde vertelling kick the bucket is voorbereid voor newcomers. Er zijn veel breipatronen, maar het is een beste om met lussen te beginnen. Het doel van dit breiartikel voor beginners is om sobre basisprincipes van breien, breien en lussen leren aan te leren.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir