Brei een warme col-sjaal: gratis patroon – Annelies Baes

Laatste dag om een ​​exemplaar van mijn Lagom Hat ’te krijgen met 25% korting !!! Deze beanie is zoooo zacht en comfortabel met een trendy kabelsteekpatroon erin. Gemaakt met @katiayarns Lagom en Silk Mohair gebruikt dubbelstrengs. Alle profiellinks in profiel ??? #haken #haken #crochetersofinsta

Breien als een ontspannende maar tegelijkertijd creatieve hobby is usually weer verrassend gebruikelijk geworden in de wereld vehicle vandaag waar alles zich zeer snel ontwikkelt. Sobre situatie van liefhebbers truck een nieuwe generatie breien kan echter worden general electric? valueerd in dezelfde categorie als de situatie lorrie een middeleeuwse man pass away in zijn kleine kamer breit om zijn bloeddruk onder controle te houden, of een kind dat leert breien op college om de hand-oogco? rdinatie te verbeteren.

Als jou aan de breimode wilt voldoen, kun je de brei-avontuur beginnen dat jou voor het leven zult voortzetten dankzij deze stapsgewijze ge? llustreerde vertelling pass away is voorbereid voor starters. Er zijn veel breipatronen, maar het is een beste om met lussen te beginnen. Het doel van dit breiartikel voor beginners is om sobre basisprincipes van breien, breien en lussen leren aan te leren.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir