Brei een warme col-sjaal: gratis patroon – Annelies Baes

Vrolijke dans ???. 21 kleuren van Rico Design Essentials merino soft aran uit mijn voorraad. Veel uren spelen met deze kleuren en dit vest zien groeien en verder gaan dan ik ervan had verwacht. Een les is ‘met de stroom meegaan’ (wat normaal nogal moeilijk is voor mij). Mijn man en jongens keken ernaar en lachten de hele tijd en vertelden me dat ik iets moois aan het maken was. ??? (er zal een patroon zijn. Ik ben al aan het schrijven en beoordelen …).

Breien als een ontspannende maar tegelijkertijd creatieve hobby is usually weer verrassend gebruikelijk geworden in de wereld lorrie vandaag waar alles zich zeer snel ontwikkelt. Sobre situatie van liefhebbers truck een nieuwe generatie breien kan echter worden general electric? valueerd in dezelfde categorie als de situatie truck een middeleeuwse man pass away in zijn kleine kamer breit om zijn bloeddruk onder controle te houden, of een kind dat leert breien op university om de hand-oogco? rdinatie te verbeteren.

Als u aan de breimode wilt voldoen, kun je de brei-avontuur beginnen dat u voor het leven zult voortzetten dankzij deze stapsgewijze ge? llustreerde vertelling kick the bucket is voorbereid voor newcomers. Er zijn veel breipatronen, maar het is een beste om met lussen te beginnen. Het doel van dit breiartikel voor beginners is om sobre basisprincipes van breien, breien en lussen leren aan te leren.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir