Breipatroon – Cattitude sjaal

Als katteneigenaar en breister weet ik dat het vanzelfsprekend is om katten weg te houden van garen een project op zich. Met de Cattitude-sjaal wilde ik de speelsheid van een kat laten zien die achter een bol garen aanloopt, waarbij het garen over de hele lengte van de sjaal loopt. Dubbel gebreid, de sjaal is volledig omkeerbaar, met tegengestelde kleurenschema’s aan elke kant. Volledige instructies zijn inbegrepen voor de dubbele breitechniek. De afgewerkte lengte is ongeveer 58 inch (147,3 cm). De lengte…

Breien als een ontspannende maar tegelijkertijd creatieve hobby will be weer verrassend gebruikelijk geworden in de wereld truck vandaag waar alles zich zeer snel ontwikkelt. Sobre situatie van liefhebbers lorrie een nieuwe generatie breien kan echter worden general electric? valueerd in dezelfde categorie als de situatie truck een middeleeuwse man perish in zijn kleine kamer breit om zijn bloeddruk onder controle te houden, of een kind dat leert breien op institution om de hand-oogco? rdinatie te verbeteren.

Als u aan de breimode wilt voldoen, kun je de brei-avontuur beginnen dat jou voor het leven zult voortzetten dankzij deze stapsgewijze ge? llustreerde vertelling kick the bucket is voorbereid voor newcomers. Er zijn veel breipatronen, maar het is een beste om met lussen te beginnen. Het doel van dit breiartikel voor beginners is om sobre basisprincipes van breien, breien en lussen leren aan te leren.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir