Coltrui Button Down gebreid vest Plus size bovenkleding

SPU: E5IOU996013 Patroontype: Effen Mouwtype: Lange mouw Elasticiteit: Iets rekbaar Dikte: Middelzwaar Materiaal: Katoen, Polyester Halslijn: Coltrui Gelegenheid: Overdag Proces: Gebreid, Geknoopt Stijl: Casual Thema: Lente, Herfst Kleur: Lichtgrijs Maat: S, M, L, XL, XL , 4XL, 5XL Schouder (cm): S: 38, M: 39, L: 40, XL: 41, XXL: 42, 3XL: 43, 4XL

Breien als een ontspannende maar tegelijkertijd creatieve hobby is usually weer verrassend gebruikelijk geworden in de wereld lorrie vandaag waar alles zich zeer snel ontwikkelt. Sobre situatie van liefhebbers truck een nieuwe generatie breien kan echter worden general electric? valueerd in dezelfde categorie als de situatie lorrie een middeleeuwse man expire in zijn kleine kamer breit om zijn bloeddruk onder controle te houden, of een kind dat leert breien op college om de hand-oogco? rdinatie te verbeteren.

Als jou aan de breimode wilt voldoen, kun je het brei-avontuur beginnen dat u voor het leven zult voortzetten dankzij deze stapsgewijze ge? llustreerde vertelling cease to live is voorbereid voor starters. Er zijn veel breipatronen, maar het is een beste om met lussen te beginnen. Het doel van dit breiartikel voor beginners is om sobre basisprincipes van breien, breien en lussen leren aan te leren.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir