Deze schattige korte babybroekjes zijn van boven naar beneden en uit één stuk gebreid.

Deze schattige korte babybroekjes zijn van boven naar beneden en uit één stuk gebreid. Met een paar verkorte rijen aan de achterkant passen ze perfect in een babybroekje. Combineer twee prachtige kleuren en / of garens voor versie 1 zoals hier: “Semilla” en “Semilla Melange” van BC Garn, zeer huidvriendelijke en ecologische eigenschappen. De tweede versie is gemaakt van “Selba” van BC Garn en een zachte mix van wol en katoen – perfect voor zomerse temperaturen. Bovendien …

Breien als een ontspannende maar tegelijkertijd creatieve hobby is definitely weer verrassend gebruikelijk geworden in de wereld lorrie vandaag waar alles zich zeer snel ontwikkelt. Sobre situatie van liefhebbers truck een nieuwe generatie breien kan echter worden general electric? valueerd in dezelfde categorie als de situatie truck een middeleeuwse man perish in zijn kleine kamer breit om zijn bloeddruk onder controle te houden, of een kind dat leert breien op university om de hand-oogco? rdinatie te verbeteren.

Als u aan de breimode wilt voldoen, kun je de brei-avontuur beginnen dat jou voor het leven zult voortzetten dankzij deze stapsgewijze ge? llustreerde vertelling pass away is voorbereid voor starters. Er zijn veel breipatronen, maar het is een beste om met lussen te beginnen. Het doel van dit breiartikel voor beginners is om sobre basisprincipes van breien, breien en lussen leren aan te leren.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir