Hoe schattig is deze Knitted Tea Cosy. Het ziet er zo mooi uit op je keukentab …

Hoe schattig is deze Knitted Tea Cosy. Het staat zo mooi op je keukentafel. We hebben veel gratis patronen voor Tea Cozies in onze post, waaronder een kleurrijke Flower Garden-versie, dus kies je favorieten. We hebben ook een fantastisch Granny Teapot Crochet Free Pattern toegevoegd! # gemütliche Häkelideen Fairy House Theepot Cosy Pattern Is Gorgeous | De WIE

Breien als een ontspannende maar tegelijkertijd creatieve hobby will be weer verrassend gebruikelijk geworden in de wereld lorrie vandaag waar alles zich zeer snel ontwikkelt. Para situatie van liefhebbers lorrie een nieuwe generatie breien kan echter worden general electric? valueerd in dezelfde categorie als de situatie lorrie een middeleeuwse man expire in zijn kleine kamer breit om zijn bloeddruk onder controle te houden, of een kind dat leert breien op university om de hand-oogco? rdinatie te verbeteren.

Als u aan de breimode wilt voldoen, kun je het brei-avontuur beginnen dat jou voor het leven zult voortzetten dankzij deze stapsgewijze ge? llustreerde vertelling pass away is voorbereid voor newbies. Er zijn veel breipatronen, maar het is een beste om met lussen te beginnen. Het doel van dit breiartikel voor beginners is om para basisprincipes van breien, breien en lussen leren aan te leren.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir