Humulus Breipatroon van Isabell Kraemer

Humulus (de botanische naam voor hop) is een heerlijke sweater die de elegante hopbloem, de smaken en de decoratieve eigenschappen viert. De plant wordt afwisselend omschreven als pittig, dennenachtig, aards en bloemig. Deze sweater omvat al deze elementen met zijn delicate kleurpatroon, gebreid in een warm en licht rustiek garen. Het is alsof je in een knuffel wordt gewikkeld Humulus wordt naadloos van boven naar beneden bewerkt. Eerst worden enkele korte rijen heen en weer gebreid om een ​​hogere nek te creëren en dan t …

Breien als een ontspannende maar tegelijkertijd creatieve hobby will be weer verrassend gebruikelijk geworden in de wereld truck vandaag waar alles zich zeer snel ontwikkelt. Para situatie van liefhebbers vehicle een nieuwe generatie breien kan echter worden general electric? valueerd in dezelfde categorie als de situatie vehicle een middeleeuwse man expire in zijn kleine kamer breit om zijn bloeddruk onder controle te houden, of een kind dat leert breien op college om de hand-oogco? rdinatie te verbeteren.

Als u aan de breimode wilt voldoen, kun je de brei-avontuur beginnen dat jou voor het leven zult voortzetten dankzij deze stapsgewijze ge? llustreerde vertelling pass away is voorbereid voor starters. Er zijn veel breipatronen, maar het is een beste om met lussen te beginnen. Het doel van dit breiartikel voor beginners is om para basisprincipes van breien, breien en lussen leren aan te leren.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir