Kerstmuts toiletpapier Roll Cover – PDF haakpatroon – Instant Download

** Deze aanbieding is voor een GEHAAKT PATROON en niet voor het voltooide item ** Gevraagd door een klant, dit patroon is een miniversie van een kerstman-hoed die speciaal is ontworpen om over een rol wc-papier te passen. Als je verlegen bent om je extra rol toiletpapier in het volle zicht te laten liggen, verberg het dan met deze schattige hoes. De hoes is een geweldige manier om extra kerstdecor in de badkamer te brengen! De kerstmuts past over de meeste rollen toiletpapier. De foto toont het comfortabel a la bedekkend

Breien als een ontspannende maar tegelijkertijd creatieve hobby is usually weer verrassend gebruikelijk geworden in de wereld truck vandaag waar alles zich zeer snel ontwikkelt. Sobre situatie van liefhebbers truck een nieuwe generatie breien kan echter worden general electric? valueerd in dezelfde categorie als de situatie lorrie een middeleeuwse man pass away in zijn kleine kamer breit om zijn bloeddruk onder controle te houden, of een kind dat leert breien op college om de hand-oogco? rdinatie te verbeteren.

Als jou aan de breimode wilt voldoen, kun je het brei-avontuur beginnen dat jou voor het leven zult voortzetten dankzij deze stapsgewijze ge? llustreerde vertelling pass away is voorbereid voor newbies. Er zijn veel breipatronen, maar het is een beste om met lussen te beginnen. Het doel van dit breiartikel voor beginners is om para basisprincipes van breien, breien en lussen leren aan te leren.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir