Whit’s Knits: 70’s Ski Hat

Toen ik een kind was, droeg elke jongen die ik kende zo’n hoed. Driehoekig, gestreept en jeukend. We zijn allemaal een beetje zachter geworden in de afgelopen dertig jaar, dus deze bijgewerkte versie heeft een onmogelijke voering van kasjmier, wat gemakkelijk is als je eenmaal leert hoe je een voorlopige opzet moet doen. Deze kerst geef ik er een aan alle mannen in mijn familie. Ik kan niet wachten om rond te kijken naar hen die hun skihoeden uit de jaren 70 dragen en me eraan herinneren hoeveel ik van die tijd hield. – Whitney

Breien als een ontspannende maar tegelijkertijd creatieve hobby is usually weer verrassend gebruikelijk geworden in de wereld truck vandaag waar alles zich zeer snel ontwikkelt. Para situatie van liefhebbers lorrie een nieuwe generatie breien kan echter worden general electric? valueerd in dezelfde categorie als de situatie vehicle een middeleeuwse man pass away in zijn kleine kamer breit om zijn bloeddruk onder controle te houden, of een kind dat leert breien op college om de hand-oogco? rdinatie te verbeteren.

Als jou aan de breimode wilt voldoen, kun je de brei-avontuur beginnen dat jou voor het leven zult voortzetten dankzij deze stapsgewijze ge? llustreerde vertelling kick the bucket is voorbereid voor newbies. Er zijn veel breipatronen, maar het is een beste om met lussen te beginnen. Het doel van dit breiartikel voor beginners is om para basisprincipes van breien, breien en lussen leren aan te leren.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir