Wishing Cowl

Wishing Cowl Designed by Universal Yarn Design Team FINISHED MEASUREMENTS Width: 5″ Length/Circumference: 48″ MATERIALS Universal Yarn Deluxe DK Superwash (100% superwash wool; 100g/284 yds) • 814 Petrol Blue – 2 balls Needles: US Size 6 (4 mm) straight or size needed to obtain gauge Notions: Tapestry needle, cable nee

Breien als een ontspannende maar tegelijkertijd creatieve hobby is definitely weer verrassend gebruikelijk geworden in de wereld lorrie vandaag waar alles zich zeer snel ontwikkelt. Para situatie van liefhebbers vehicle een nieuwe generatie breien kan echter worden general electric? valueerd in dezelfde categorie als de situatie vehicle een middeleeuwse man pass away in zijn kleine kamer breit om zijn bloeddruk onder controle te houden, of een kind dat leert breien op university om de hand-oogco? rdinatie te verbeteren.

Als jou aan de breimode wilt voldoen, kun je het brei-avontuur beginnen dat jou voor het leven zult voortzetten dankzij deze stapsgewijze ge? llustreerde vertelling kick the bucket is voorbereid voor newbies. Er zijn veel breipatronen, maar het is een beste om met lussen te beginnen. Het doel van dit breiartikel voor beginners is om sobre basisprincipes van breien, breien en lussen leren aan te leren.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares